THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Az oldal BANNERE - ezer köszönet érte Hullócsillagnak :-)

2010. április 5., hétfő

Kedves mindenki!Játék felhívás!



Így utólag is mindenkinek Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!

Kedves olvasók és látogatok!

Hozzám is megérkezett a Játék felhívás 2 kategóriában, ami minden blogomra érvényes, tehát nem külön-külön van.
Sajnos csak az első helyezetteknek tudok díjat adni.

1. Novella pályázat
Sok szeretettel várom az írni szeretők novelláit minden kategóriában, szólhat bármiről. Itt első három helyezettet fogok hirdetni, akiknek a művét a 3. helytől haladva vissza felé ki fogom tenni az összes blogomra.
Az első helyezett díja egy fülbe való, aminek a későbbiek folyamán fenn is lesz majd a képe és meg lehet majd tekinteni bármelyik blogon. Remélem tetszeni fog mindenkinek a díj, aki pályázni fog.
Erre a címre várom a műveket: zora.kilbone@gmail.com

2. Aktív blogger díj
Ennek a játéknak a célja, hogy bárki aktívan részt vegyen bármelyik blog életében. Legyen szó kommentekről, szavazásról vagy rendszeres olvasónak való regisztrálásról. Nincs meg szabva, hogy az melyik blog, rátok bízom. Mindenki annak a blognak az életében vegyen részt, amelyik jobban tetszik neki. Ez nincs megkötve mivel a játék mindegyikre vonatkozik. De mivel a kommenteknél nyomon tudom követni, hogy mikor ki írt, ezért én első sorban ezt javaslom annak, aki részt szeretne venni a játékban. A játékot az nyeri, aki a legtöbbet tevékenykedik vagyis jobban mondva ír. Remélem sokan fognak részt venni a játékban. Az első helyezett egy nyakláncot nyer, aminek a képét a későbbiek folyamán szintén meg lehet majd tekinteni bármelyik blogon. Igaz a nyaklánc zárjával van egy kis probléma, de azért hordható. + egy novella bármilyen témában teljesen a győztes igényeihez alakítva. Úgyhogy csak aktívan! :)

A képek hamarosan érkeznek a díjakról. :)

0 megjegyzés: