THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Az oldal BANNERE - ezer köszönet érte Hullócsillagnak :-)

2010. április 22., csütörtök

Vége a Szavazásnak a három új történettel kapcsolatban :)

Érdekesen alakult a Szavazás. :) Mivel 2 fő oldalam van, mind a kettőre felkerült az új történetekkel kapcsolatos szavazás :) Ennek mindig az a hátránya, hogy általában más eredmény születik :) Ez persze nem baj. Ezért vannak a szavazások:)
A Szavazás témája az volt, melyik történetet olvasnátok szívesen. Az egyik oldalon az Angyalok szava, a másikon pedig az Új Twilight fanfic nyert. Ezek megírását már csak ezért is mindenképp folytatni fogom. Így ennyi erővel a Hullajó detektívek című történetemet abba is hagyhatnám. De elárulom, a szavazás eredményétől függetlenül nem fogom, mivel két nagyon kedves blogtársam is szívesen fogadta és remélhetőleg várja a folytatást. Már csak miattuk sem zárom le az oldalt, meg nem szeretek félbe hagyni dolgokat. Ez nem azt jelenti, hogy fölösleges volt a szavazás, mert tudom titeket mi érdekel jobban és azokra fogok inkább koncentrálni. Amúgy tudom, hogy a történet eleje kicsit unalmas mivel a nagy regényemet osztottam fel kisebb fejezetekre, de hamarosan blogra fogom írni és szerintem nem mondok újat, hogy akkor majd elkezdenek peregni az események és eléggé izgi lesz. Legalábbis remélem :) 
Van egy másik szavazás az Új Twilight fanfic oldalamon, ott az a kérdés milyen új ficet olvasnátok szívesen. Továbbra is várom a szavazatokat, de úgy látszik Bella és Edward erősen vezet, de az a történet, amit ott írok nem pont róluk szól, de persze szerves részét képezik, de a középpontban Alice és Jasper áll. Azonban, hogy az olvasóim kedvére tegyek, gondolkodom még egy Edward - Bella fanficcen. Már alakul a fejemben egy történet, de ezzel kapcsolatban a türelmeteket kérem. Még nem tudom mikorra várható a megjelenésének időpontja. Még a fejemben nem rendeződtek a gondolatok. De erre volt jó a szavazás, így tudom mit akartok, bár az Alice-Jasper fic nagyon a szívemhez nőtt, így az is megmarad. Ezért is kérem a türelmét azoknak, akik inkább Edward-Bella ficcet olvasnának. Hamarosan érkezik az is, bár addig is ott van a Szív útjai törim, ami Edward és Bella fic, igaz Twilightos és a másikat más milyenre tervezem, de szerintem ez a megközelítés is jó, hisz bőven lesznek még bonyodalmak, szerelmi szálak, szakítások, öröm, bánat. Már csak az a kérdés sikerül-e mindezt úgy visszaadnom ahogy szeretném.

Addig is mindenkinek jó olvasást kívánok, akármelyiket is olvassa és köszönöm, hogy itt vagytok velem. Ez sokat számít nekem. :)

5 megjegyzés:

Darolyn írta...

Hú, hogy tudsz ennyi történetet fejben tartani? Nem zavarodik néha össze két téma? Én örülök, ha ezt az egyet is tudom vinni, nemhogy többet?:)
De ma új történet jelent meg előttem, viszont még nem teljes, és előbb a mostanit kell befejeznem, aztán van egy másik, amit elkezdtem, még ez előtt, na, majd csak utána jöhet szóba, de így is le kell írnom, mert elfelejtem vagy véletlenül beleépítem ebbe, szóval csodállak (jó értelemben), hogy meg tudsz ennyi mindennel birkózni.
... és igen, minden jöhet, de legfőképp a mágikus, mert már nagyon kíváncsi vagyok, ki jön segíteni, szegény lányt nem kellene olyan sokáig szorítóban hagyni:) Vicc.

Zora Kilbone írta...

Nem könnyű az egyszer biztos :) De sajnos, ha megjelenik egy történet a fejemben, akkor nem hagy nyugodni és muszáj megírnom. Amúgy maguktól alakulnak a dolgok. Mivel lényegében különböznek, kivétel a ficcek így nem nehéz különbséget tennem köztük és nem össze keverni :) A ficcekkel már más a helyzet. Ott azért nagyon figyelni kell, de még így is előfordulhat egyezés, bár eddig még két különböző történetről volt szó, amik történetileg és szemszögileg is eltérnek, így eddig nem okoztak problémát, azonban, hogy kedvében járjak azoknak, akik Edward-Bella ficcre szavaztak, kell még egy olyan történeten gondolkodnom, ami lényegében elfog térni, de szemszögileg hasonló lesz és hát emiatt nagyobb a kockázat. Azonban mivel előbb füzetbe írok és csak aztán gépre ennek a kockázata csökken. Legalább is remélem. Majd kiderül. Azonban, ha van egyezés nyugodtan szóljatok. Javítani nem biztos, hogy fogom, de ez esetben majd igyekszem jobban figyelni, hogy többet nem fordulhasson elő :)
Én meg már izgatottan várom az új történeteidet is. A mostani is nagyon király, hát majd akkor az újak :)

Zora Kilbone írta...

Jaj még annyit, hogy a mágikus töriből csak jövő héten lesz friss. Sorry :) Remélem azért addig kibírod :)

hhhhh írta...

Jujj én is ilyen vagyok! :D Ha valami eszembe jut, akkor muszáj megírnom, mert késztetést érzek rá! :D :D Én örülök, hogy több törid is lesz, mert nagyon ügyesen írsz, és bocsi, ha nem írok sok komit, de ettől függetlenül mindig olvaslak! :D
Nyugodtan rám is szólhatsz ám, hogy írjak komit, mert néha el is felejtek írni! XD Na mindegy, sok sikert és puszi!

Zora Kilbone írta...

Jaj! Köszönöm szépen. Ez nagyon jól esik a te szádból. Tudom milyen elfoglalt vagy. Úgyhogy nem baj, ha nem írsz mindig komit. Őrülök, hogy olvasol.Ez azért sokat jelent :) És köszi! Puszi!