THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Az oldal BANNERE - ezer köszönet érte Hullócsillagnak :-)

2010. április 22., csütörtök

Közvélemény kutatás! Kérlek segítsetek! :)

Szeretném a segítségeteket kérni! :)

Arra lennék kíváncsi, hogy ha módotok adódna arra, hogy interjút készíthessetek kedvenc színészetekkel vagy akár kedvenc hírességetekkel, akkor milyen kérdéseket tennétek fel neki, mikre lennétek kíváncsiak vele kapcsolatban. Nagyon megköszönném, ha kisegítenétek! Ez nagyon sürgős lenne nekem. Adhattok ötleteket megjegyzésként vagy akár az e-mail címemre is elküldhetitek a tippjeiteket: zora.kilbone@gmail.com
Csak azt szeretném kérni, hogy minél többen írjatok ezzel a témával kapcsolatban. Előre is köszönöm mindenkinek, aki segít!

További szép estét mindenkinek! :)

Pusza! Zora :)

4 megjegyzés:

Zora Kilbone írta...

Sziasztok!

Eddig még senki nem írt nekem, ki segítve ebből a nagy dilemmából. Ezért szeretném megmagyarázni, miért kértem ez ügyben segítséget hát ha, akkor lesz olyan, aki tud nekem segíteni :)
Egy fontos interjúra készülök egy fiatal színésszel, aki csak nem rég került a középpontba és ezáltal még nem ismerik annyian, de a fiatal lányok körében már most is nagy népszerűségnek örvend.
Az egyik ilyen lány, azt mondta minden érdekli vele kapcsolatban, de hát ezzel nem lettem kisegítve. Ezért kértem a ti segítségeteket, hogy ha tudtok, akkor adjatok nekem tippeket, ti milyen kérdést tennétek fel, ha lehetőségetek nyílna kedvencetekkel beszélgetni, mi érdekelne vele kapcsolatban. Nagyon kérlek titeket segítsetek, mert a héten lesz az interjúm és vészesen közeleg az időpont. Köszi mindenkinek, aki segít! :)

hhhhh írta...

Mi ösztönözte arra, hogy színész legyen, és büszke e eddig elért eredményeire? :)
Ez volt a nagy álma, vagy van valami más, amit szeretne még megvalósítani az életben? :D
Mivel tölti leginkább a szabadidejét? :D
Most több nagyon nem jut eszembe, de rem ez is elég valamennyire! :D Bár könnyebb lenne ha megmondanád ki a színész! :D

Zora Kilbone írta...

Szia!

Köszi szépen. Ezek is sokat segítenek :) Egyelőre nem árulnám el, nem azért mert olyan nagy titok csak az interjúm megfog jelenni ősszel egy antológiában és addig nem nagyon szeretném reklámozni :) meg előbb jöjjön össze a találkozó :)
Köszi! Legalább valaki megszánt és megdobott egy-két ötlettel :)

hhhhh írta...

Oké, titkolózz csak! :P
Na nem baj, majd valamikor úgyis megtudom, a segítséget meg szívesen, máskor is segítek bármiben, ha tudok! :D