THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Az oldal BANNERE - ezer köszönet érte Hullócsillagnak :-)

2010. március 13., szombat

A történet ismertetése

Sziasztok!!!


Jelenleg egy történem van. Ennek a bemutatását, tartalmát olvashatjátok itt.


Szereplők:
- Kirsten Born - főszereplő lány, Alex szerelme
- Stephenie Yerkie - Kirsten legjobb és egyben egyetlen barátnője, beleszeret Alexbe, de ez hamar tisztázodik köztük
- Alex Lockwood - mágikus teremtmény-boszorkány, Kirsten szerelme
- A Tanács - tagjai 5 fő - legfőbb vezető, Eyselis, hatalmas varázsló

- Mornier - másik Tanács tag, a koboldok úgynevezett királya
- Seylon - szintén Tanács tag, aki nem kedveli az embereket és nem támogatja a védelmüket, de ezzel egyedül van, szintén hatalmas varázsló
- Agaron - ő a mágikus gonoszok vezére (ma este (03.11.) még írtam, így az ő nevét sikerült kitalálnomVigyor, meg még két tanács tagét is)
- Lorna Manson - Kirsten legnagyobb ellensége az iskolában (őt ma találtam ki, de még nem tudom mikor lesz benne)
- Meynor - a Tanács egyetlen női tagja, a tündérek királynője
- Akanaz - ő is Tanács tag, boszorkány



Egyelőre ennyi szereplő van. Mivel folyamatosan találom ki a történetet nem tudom mennyi lesz vagy lesz e több. Az biztos, hogy a gonoszok benne lesznek majd, de mivel még teljesen nem jelentek meg, egyelőre nincsenek ténylegesen benne a történetben, így még a nevüket nem tudom. Majd akkor találom ki, ha szereplőként is megjelennek a történetben.


Ismertető:
Kirsten egy átlagos, középiskolás lány, akinek egyik napról a másikra megváltozik az élete, amikor az iskolában különös dolgok történnek meg vele. Soha nem volt könnyű élete. Egész életében gonoszság vette körül, ő volt a céltábla nem csak a diákok között, de a tanárok körében is. Soha nem értette miért van ez. Egyetlen ember van, aki mindig jóban-rosszban ki tart mellette. Barátnője Stephenie. Kirsten többször is felajánlotta neki, hogy csatlakozzon a többiekhez. Nem akarja, hogy barátnője miatta legyen kitaszított, de Steph erről hallani sem akar. Kirstent most számára ismeretlen erők támadják, amikről eddig fogalma sem volt. Közben becsöppen az életébe Alex, aki azt a feladatot kapja, hogy mindenáron védje meg őt, ha kell saját magától is. Először nem lelkesedik ezért a feladatért, mert nem kedveli az embereket. Azonban, amikor megérzi a Kirsten ellen irányuló sok gonoszságot megsajnálja a lányt. Ez megváltozik abban a pillanatban, amikor meglátja a lányt és a szemébe néz. Onnantól ez a küldetés lesz a legfontosabb számára. Bár nem lenne szabad így éreznie. Legalábbis azt hiszi. Kirsten nem érti mi történik vele, mért van itt a fiú, amíg el nem mondja neki. Ettől függetlenül sok homály van még, amit együtt kell kideríteniük.
Az elején kialakul Steph és Kirsten között egy kis feszültség Steph részéről Alex miatt, mert Steph féltékeny lesz. DE Alex ezt a problémát is megoldja. Kirsten az első perctől áldásnak érzi jelenlétét, mert mellette nyugodt és biztonságban érzi magát. De csak ekkor kezdenek gyülekezni a felhők, amik arra várnak, mikor csaphatnak le.

Igyekszem izgalmasan megírni. Az eleje lehet annyira nem izgalmas, de még csak most következnek majd a fontos dolgok, amik megváltoztatják a dolgokat. Próbálok izgalmas akció jeleneteket belevinni majd, de nem tudom sikerülni fog-e. Azért őrülnék, ha sokan elolvasnátok és el is mondanátok a véleményeteket.

Előre is köszönöm!

0 megjegyzés: